Misyonumuz

Misyonumuz; gençlerimizin geleceğine katkı sağlamak Çağdaş medeniyetler seviyesinde Bir Türk nesli görmek ve bu yola devam ederken siz sevgili gençlerimizi ve gönlü daima genç olan memleket sevdalılarımızı bu sevgi platformunda yol arkadaşlığına davet etmek

Vakfımız 1991 yılında Eğitim, Kültür ve Sanat alanında hizmet  vermek amacı ile ,kalbi Memleket sevdasıyla dolu, yürekli insanlar tarafından kurulmuştur. Kurucumuz Sayın Nihat KIRIŞ  bey, İstanbul’da bulunan birçok Hemşerimizi şahsi gayretleri ile bir araya getirmiş.Milletvekilimiz Sayın Nurettin Sözen bu topluluğa kuruluş aşamasında şahsi yardımları ile güç katmıştır.

Vakıf yönetim kurulunda bulunan bütün saygıdeğer büyüklerimiz;   kendi konularında toplumda ön planda olan ve memleketimizde saygı gören ve sevilen insanlardan oluşmaktadır.

Memleket sevdası ile bir araya gelen bu güzel insanlar Hiçbir geliri olmayan vakfımıza

Şahsi gayretleri ile köylü kentli demeden yüzlerce öğrencimize burs ve muhtaç durumda olan hemşerilerimize maddi destekte bulunmuşlardır.