Vizyonumuz

1991 yılında kurulan ve eğitim odaklı birçok kurumu toplum hizmeti için bir araya getiren,özellikle çocuklarımıza verdiği destek ile geleceğe yaptığı yatırımları daha da anlamlı kılmıştır.

Vakfımızın Misyonu ; Sağlıklı demokratik, özgüveni yüksek çocuklar yetişmesine katkıda bulunarak çocuğu, aileyi ve toplumu güçlendirmek, aynı zamanda Devletimizin Sağlık, Sosyal Yardım ve Eğitim alanlarındaki yükünü hafifletmeye yardımcı olmak ve bağışlanan eserleri yaşatmaktır. Bunlar Gürün Kültür Vakfının insani sorumluluğudur.

Vakfımızın Vizyonu ; Sağlık, Eğitim ve Sosyal Hizmetler alanlarında insani sorumluluklarımızın bilincinde ve küreselleşen dünya koşullarına uygun çağdaş ve öncü bir Vakıf olmaya devam etmektir.

1991 yılında Gürün Kültür Vakfı,bir avuç yürekli Gürün sevdalısı tarafından kurulmuştur.

Gürün Kültür Vakfının  ana mali kaynağı Gürün’lü Hemşehrilerimizdir.

Geleceğe yönelik yapılan ”Stratejik Planlama” ile belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Vakfımız, Sağlık, Eğitim ve Sosyal Yardım içerikli Projeler üzerinde çalışmalarına devam edecektir.

Amacımız kendi ilkelerimizle aynı doğrultuda vakıflar ile birlik içinde çalışmaktır.