Kurbanlarımız Gürün 'de Kesilerek Dağıtılmıştır

GÜRÜN KÜLTÜR VAKFI 252 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTTI

İstanbul Gürün Kültür Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 252 aileye kurban eti dağıtıldı. Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Belediyemiz işbirliğiyle Gürün’de gerçekleştirilen etkinlikte kesilen 42 küçükbaş hayvan, hijjenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 19 mahalle muhtarına teslim edildi. Gürün Kültür Vakfı adına programı organize eden yönetim kurulu üyelerinden Şuayip Toptaş ve Ali Geçili: ”Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler. Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Nami Çiftçi:” Bu hayır organizasyonunu Belediyemiz işbirliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Yönetimi’ne teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personelime ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren mahalle muhtarlarımıza da ayrıca şükranlarımı arz ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu. Düzenlenen programa Belediye Başkan Vekilimiz Kazım Avunduk, Gürün Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Şuayip Toptaş ve Ali Geçili ile mahalle muhtarları katıldı.

SUAT ULUBAŞ
SEBAHAT ŞİŞMAN
DENİZ YİĞİTTÜRK
DİLEK YURDAKUL AVCI

Kurban Bağışında bulunan hemşehrilerimize teşekkür ederiz, Allah hayırlarını kabul etsin.