Ramazan Yardımları Dağıtıldı -2018

242 AİLEYE YARDIM ÇEKİ

Vakfımızca düzenlenen Güründe Ramazan Yardımı dağıtım Kampanyasına;

Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın ALİ GEÇİLİ ve  Gürün Belediye Başkanımız Sayın NAMİ ÇİFÇİ beyler;Gürün’deki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gönderilen hediye çekleri mahalle muhtarlarına teslim edildi. Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı Ramazan Ayı’nda 100’er TL değerindeki 242 hediye çekinin ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 19 mahalle muhtarına verildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Nami Çiftçi:”Bu güzel günlerde muhtaç ailelerimizin unutulmaması, onlara yardım elinin uzatılması kadar güzel ne olabilir. Ramazan Ayı’nda ailelerimize bu yardımın yapılmasını sağlayan Gürün Kültür Vakfımıza, hayırsever vatandaşlarımıza, bu yardımı yapanlara, yapılmasına vesile olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Allah herkesin hayrını kabul etsin” diye konuştu. Bağış yapan hemrehrilerimize teşekkür eder, Cenabı Allah'tan hayırlarının kabulunü diler, Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlıklı günler dileriz.

MEVLÜT ALP GÜRÜN
KEMAL&ERKAN&SERKAN ŞAHİN