Gürün Kültür Evi İçin Hemşerilerimizle Bir Araya Geldik

GÜRÜN KÜLTÜR EVİ'NİN

İNŞAATINA BİR TUĞLA DA SENDEN OLSUN...

12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Retaj Royal otelde bir toplantı gerçekleştirerek,  4 EYLÜL 2018 Tarihinde açılışını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz GÜRÜN KÜLTÜR EVİ için  hemşehrilerimiz  desteklerini esirgemeyeceklerini bildirdiler. Toplantımıza katılan Gürün Kaymakamımız Hicabi Aytemür, Gürün Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, İstanbul Büyükşehir Belediye  Eski Başkanı Prof.Dr.Nurettin Sözen, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Sancaktepe Belediyesi Kütüphane Müdürü Yavuz Kul, Savcı Ercan Yalçınkaya , Dernek Başkanları ve katılan değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

İstanbul ve civarında yaşayan üyemiz ve hemşehrimiz Küçükçekmece   Halkalı’da  1982m2  arsa ve  1092 m2  dört katlı kapalı alana sahip GÜRÜN KÜLTÜR EVİ’nin yine sizlerin katkıları ile kaba  inşaatını  tamamlamış  durumdayız. Dış cephe, elektrik,

iç  donanımlar  ve  ince   işçilik   yapımını  tamamlayacağız. Mekanımızın   bitirilmesi   için   sizlerde

“ BİR TUĞLA KATKIM OLSUN” diyorsanız bağışlarınızı  bekliyoruz.

HESAP NUMARAMIZ

GÜRÜN KÜLTÜR VAKFI ZİRAAT BANKASI ŞİRİNEVLER ŞUBESİ:

TR38 0001 0008 26354410 135002 Nolu Hesap