GÜRÜN’DE 1200 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITILDI

Vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi 1200 aileye kurban eti dağıtıldı. Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi ve  Gürün Kültür Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü programla Gürün Belediyesi mezbahasında kesilen kurbanlıklar, bayramın 3 ve 4. günü hijjenik bir ortamda kesilerek paketlenmiş ve  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle ve köy muhtarlarına teslim edildi. Programda konuşan Vakıf Başkanımız Sn.Selami Koca: ”Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Kaymakamımız Sn. Abdullah Sarı: ”Bu hayır organizasyonunu Kaymakamlığımız  ve Belediye işbirliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Sn.Selami Koca başta olmak üzere yönetimine çok teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin” dedi..Belediye Başkanımız Sn.Nami Çiftçi Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personeline  ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle ve köy muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu. Düzenlenen programda Kaymakamımız Sn. Abdullah Sarı,Belediye Başkanımız Sn.Nami Çiftçi, Vakıf  Başkanımız Sn.Selami Koca ve vakıf yönetim kurulu üyelerimiz den Sn.Rüştü Yurdakul, Sn.Soner Karapınar ve arkadaşı Sn.Yalçın Çavdar, Sn.Mümtaz Kural ve Gürün Temsilcimiz Sn.Ömer Mağden ile mahalle ve köy muhtarları eşlik etti.

Kurban Bağışı yapan hemşehrilerimiz;

“Sn. Selami Koca,Sn. Halil Yazıcı,Sn. Fahriye Dilara Yazıcı,Sn.Kemal Şahin,Sn.Yıldız Şahin,Sn.Tahsin Şahin, Sn.Serkan Şahin,Sn.Burcu Şahin,Sn.Ayça Şahin,Sn.Defne Şahin,Falkon Tekstil, Sn.Hulusi Karakuş,Sn.Sn.Cemal Can Karakuş,Sn.Ceydanur Karakuş, Sn.Semanur Karakuş,Sn.Nurbanu Karakuş,Sn.Rukiye Karakuş,Sn.Ömer Yurdakul, Sn.Sevgi Yurdakul,Sn.Rüştü Yurdakul,Sn.Gökçe Yurdakul,Sn. Oğuz Yurdakul,Sn.Çiğdem Yurdakul,Sn Dilek Yurdakul Avcı,Sn.Yılmaz Gürün, Sn.Sema Safiye Gürün,Sn Aslıhan Gürün, Sn. Mevlüt Alp Gürün,Sn.Ceyda Gürün,Sn.Mustafa Erişmiş,Sn.Göksel Erişmiş, Sn.Gökan Erişmiş,Sn. Mehmet  Erişmiş, Sn.Yusuf Erişmiş,Sn.Hamit Demir,Sn.Aysun Demir,Sn.Kemal Özcan Moğulkoç,Sn.Emine Binnur Moğulkoç,Sn.Doğukan Moğulkoç,Sn. Kaan Moğulkoç,Sn. Önder Moğulkoç, Sn. Demet Moğulkoç, Sn. Mustafa Moğulkoç Sn. Gamze Şimşek,Sn.Esra Atalay,Sn. Ali Gürün,Sn.Akil Atıf Solak,Sn.Nurcan Solak,Sn. Adil Tuğsal Solak,Sn.Çiğdem Solak,Sn.Neriman Ulubaş,Sn.Elif Arzu Ulubaş,Sn.Yavuz Selim Ulubaş,Sn.Merve Yavuz Koca,Sn.Yusuf Koca,Sn.Yüksel Koca,Sn.Ahmet Ata,Sn.Sergül Ata,Sn.Soner Karapınar, Sn.Muharrem Alparslan,Sn. Figen Alparslan,Sn.Şemsettin Mağden,Sn.Ömer Mağden,Sn. Fahrettin Taşdemir, Sn.Hüsamettin Taşdemir, Sn.Cüneyt Ulubaş,Sn.Bülent Ulubaş,Sn.Coşkun Gülsoy,Sn. Bilgin Gündoğan, Sn.Ali Geçili, Sn.Arzu Geçili, Sn.Taylan Engin,Sn.Recep Ölçekçi Sn.Münise Ölçekçi,Sn.Taner Karamollaoğlu, Sn.Fatma Serap Karamollaoğlu,Sn.Feriha Gölpınar,Sn.İdris Gölpınar,Sn. Prof.Dr.Nurettin Sözen,Sn.Erol Gürün,Sn.Feyzullah Arslan Sn. Hamit Arslan,  Sn Müfit Daloğlu,Sn.Zümra Kanlıkoyak,Sn. Şefik Akpınar,Sn. HacıÖmer Kızılpınar,Sn.Mustafa Özdemir,Sn.Arif Top, Sn. Sibel & Ömer Söğüt, Sn.Uğur Çelik,Sn.Ümit Topal,Sn. Elif Şebnem Sağmen,Sn.Huriye Bakır Ürün,Sn. Hayriye & Özcan  Şişman,Sn. Zehra Kaya, Sn. Şaban Şerif Saraçoğlu,Sn. Uğur Güngör, Sn.Şeyhamit Karaman,Sn.Meral Alacadağ,Sn.Büşra& Eren Kurt.Sn.Ali Birzat, , Sn.Özgür Edip Özpınar,Sn.Mehmet Ali Gündoğan, Sn.Ercüment Alparslan, Sn.Tülin Varol,Sn. Nail Yenal,Sn.Ömer Faruk Caymaz,Sn.Asil Alp Alptekin,Sn. Sema Mentiş’e”  teşekkür eder, Allah’tan hayırlarının  kabulünü  diler, saygılarımızı sunarız.