VAKFIMIZIN 33. OLAĞAN MALİ KURULUNU YAPTIK

Vakfımızın 33. Mali Genel Kurulu, Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz,Sayın Bakanımız Osman Boyraz, Sayın İstanbul Valimiz Davut Gül, Sayın Güngören Kaymakamımız Abdullah Küçük, Sayın Sarıyer Kaymakamımız Ömer Kalaylı, Sayın Emniyet Müdürümüz Avukat Feyzullah Arslan, Sayın Bahçeşehir Üniversitesi Genel Sekreteri Hikmet Yıldırım, Sayın Hamit Demir, Mehmet Akdere, Sayın Sivas Dernek Başkanlarımız, Sayın Gürün Köy Dernek Başkanlarımız, Sayın Genel Kurul Üyelerimiz, Saygıdeğer hemşehrilerimiz katılmıştır.

Vakıf Başkanımız Sayın Selami Koca açılış konuşmasında “ 33 yıl önce Gürün Kültür Vakfının kurucularına, geçmiş zamandaki yönetim kurulu başkanlarına ve üyelerine saygılarımı sunarım. Kayıplarımıza Allahtan rahmet kalanlara uzun ömürler diliyorum.

Vakıf yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın, saygıdeğer işadamları ve hemşehrilerimizin desteği ile vakfımız her ay 655 öğrenciye burs sağlamaktadır ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize maddi ve manevi destekte bulunmaktadır, bulunmaya devam edecektir.

Son olarak Gürün Kültür Vakfının 33. Mali Genel Kuruluna katılan saygıdeğer misafirlerimize teşekkür eder ve saygılarımı sunarım” dedi.