14. SİVAS GÜNLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINI VAKFIMIZDA YAPTIK

Vakıf Merkezimizde 18 Ekim Çarşamba günü Yenikapı da Yapılacak 14.SİVAS GÜNLERİ için Gürün Kaymakamımız Sayın Abdullah Sarı , Gürün Belediye Başkanımız Sayın Nami Çiftçi, Vakfımızın Eski Başkanlığını yapan Sayın Erol Gürün ve Sayın İbrahim Kala, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Köy Dernek Başkanlarımız ve Temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir araya geldik.

Toplantıya ev sahipliği yapan Vakıf Başkanımız Sayın Selami Koca konuşmasında “ Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Dernek Başkanlarımız, Değerli misafirlerimiz 14. SİVAS TANITIM Günleri etkinlikleri için bir araya gelmiş bulunmaktayız hepiniz hoş geldiniz.

Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içinde Yenikapı da

yapılacak etkinliklere köy derneklerimiz olarak katılım sağlamanız

İlçemiz adına bize manevi güç verecektir.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim dönemi için  yaptığımız çalışmalar

sonunda 600 Üniversite, 42 Gürün Meslek Lisesinde bulunan

öğrencilere Burs vermekteyiz. Burs konusunda bizlere destek veren

Değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

19-20-21-22 Ekim  günlerinde Yenikapı da  yapılacak olan 14.SİVAS GÜNLERİ ne tüm hemşehrilerimiz davetlidir.