GÜRÜN'LÜ ÖĞRENCİLERİMİZE BURS DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ.

Vakfımız; Maddi imkânları sınırlı gençlerimize burs imkânı sunarak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizi topluma yararlı hale getirmek, özgüveni yüksek bireyler olmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmak amacındadır.

Vakfımız  başarılı ve ihtiyaç sahibi Gürün’lü öğrencilerimize öğrenim bursu ile destek olmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı burs ücretlerimiz aylık ortalama 500 TL olmak üzere bir yıl için öğrenci başına 4.000 TL (8 Ay) olarak belirlenmiştir.

Geçmiş yıllarda göstermiş olduğunuz hassasiyeti bu yıl daha da artırarak devam edeceğinize inancımız tamdır. Öğrencilerimize siz de katkıda bulunmak isterseniz 0533 688 49 89 numaralı telefondan vakfımız Sekreteri Yasemin Hanım'a bilgi bırakabilir ya da;                                                                                                Vakfımızın  Ziraat Bankası  Şirinevler Şb. TR 1600 0100 0826 3544 1013 5010 numaralı  hesabına adınızı soyadınızı  belirterek para yatırabilirsiniz.

Not:
Burs için verdiğiniz paralardan hiçbir kesinti yapılmamakta olup sadece öğrencilerimizin bursu için kullanılmaktadır.