KURBANLARIMIZIN GÜRÜN DE KESİMİ YAPILDI

Gürün kültür vakfı olarak Gürün de 1 Adet Büyükbaş, 111 Adet küçükbaş Kurban kesildi. Kurban kesimine, Ulaştırma ve Alpyapı Bakan Yardımcısı Sayın Osman Boyraz, Gürün Kaymakamı Sayın Halil Yazıcı, Gürün Belediye Başkanı Sayın Nami Çiftçi,Gürün Kültür Vakfı Başkanımız Sayın Selami Koca ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Mümtaz Kural, Sayın Rüştü Yurdakul, Sayın Ali Geçili, Gürün Temsilcimiz Sayın Ömer Mağden katıldı. Toplamda 1100 aileye kurban Payı yapılarak dağıtımı gerçekleşti.

Kurban Bağışı yapan hemşehrilerimiz; Sn. Selami Koca, Sn.Nuri Yüksel, Sn. Prof.Dr.Nurettin Sözen,Sn.Feyzullah Arsalan, Sn.Erol Gürün, Sn.Osman Yurdakul, Sn. Münire Yurdakul, Sn. Engin Yurdakul, Sn. Yılmaz Gürün, Sn. Sema Safiye Gürün, Sn. Mevlüt Alp Gürün, Sn. Ceyda Gürün, Sn.Hamit Demir, Sn. Aysun Demir, Sn.Adil Tuğsal Solak, Sn. Çiğdem Solak, Sn. Selin Solak, Sn. Kerem Solak, Sn.Akil Atıf Solak, Sn. Nurcan Solak, Sn. Zeynep Solak, Sn. Ali Solak, Sn.Ahmet Ata, Sn.Sergül Ata, Sn.Taylan Engin, Sn. Suat Ulubaş, Sn.Neriman Ulubaş, Sn.Arzu Ulubaş, Sn.Yavuz Selim Ulubaş, Sn. Mustafa Moğulkoç, Sn.Kemal Özcan Moğulkoç, Sn.Binnur Moğulkoç, Sn. Önder Moğulkoç, Sn. Gamşe ve Ülger Şimşek, Sn. Bilgin Gündoğan, Sn. Mustafa Gündoğan, Sn. Taner Karamollaoğlu, Sn. Fatma Serap Karamollaoğlu, Sn.Selma ve Şebnem Akpınar, Sn. Meral Alacadağ, Sn. Sema Berktaş Karagöz, Sn. Aslı Yenal, Sn. Hüsne Yenal, Sn. Muharrem Alparslan, Sn.Figen Alparslan, Sn. Mümtaz Kayapınar, Sn. Teoman Kayapınar, Sn.Erkan Şahin, Sn.Hakan Şahin, Sn.Nilgün Şahin, Sn. Zeynep Duru Şahin, Sn.Elif Yurdakul, Sn.Ali Yurdakul, Sn.Yonca Yurdakul, Sn. Rüştü Yurdakul, Sn. Gökçe Yurdakul, Sn.Hacı Ömer Kızılpınar, Sn.Cemal Can Karakuş,Sn. Ceydanur Karakuş, Sn. Semanur Karakuş, Sn. Nurbanu Karakuş, Sn. Rukiye Karakuş , Sn. Şerife Ylmaz, Sn. Makbule Karakuş, Sn. Mustafa Erişmiş, Sn. Gökan Erişmiş, Sn. Mehmet Erişmiş, Sn. Göksal Erişmiş, Sn.Kadir Erişmiş, Sn. Şuayip Toptaş, Sn.Yüksel Koca, Sn. Mustafa Özdemir, Sn. Hünkar Özdemir, Sn. Ali Geçili, Sn. Emrah Geçili, Sn. Hayati Yıldırım, Sn. Fahrettin Taşdemir, Sn. Şaban Şerif Saraçoğlu, Sn. Meral Kızılpınar, Sn.Nazım Kızılpınar,Sn. İlker Kızılpınar, Sn. Perihan Gölpınar, Sn. İdris Gölpınar, Sn. İnci Koca, Sn. Hayriye Şişman, Sn. İlkay Çürük, Sn. Ahmet Saraç, Sn.Edip Özpınar,Sn.Asil Alp Alptekin’e Teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.