VAKIF BAŞKANIMIZ SN.SELAMİ KOCA YUSUF DEDE MESİRE ALANI AÇILIŞINA KATILDI

Vakıf Başkanımız Sn. Selami Koca , Bahçeiçi Köyü (Tıhmın)’nde bulunan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşerimiz Osman Boyraz’ın katkıları ile çevre düzenlemesi yapılarak tamamlanan Yusuf Dede Türbesi Ziyaret Mesire Alanında gerçekleştirilen açılış törenine katıldı. Etkinliğe Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Kadir Algın, Gürün Kaymakamı Sn.Halil Yazıcı, Belediye Başkanı Sn. Nami Çiftçi, Darende Belediye Başkanı Sn. İsa Özkan, Sivas Tapu Kadastro Bölge Müdürü Sn. Adnan Kahveci, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, Gürün Kültür Vakfı Başkanımız Sn. Selami Koca, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Mümtaz Kural, Gürün Temsilcimiz Sn. Ömer Mağden , sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.. Başkanımız Sn. Selami bey, mesire alanın düzenlenmesine katkı sağlayan başta Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşerimiz Sn. Osman Boyraz olmak üzere herkese teşekkür etti.

GALERİ