GÜRÜN DE 1200 AİLEYE KURBAN PAYI DAĞITILDI

Vakfımız tarafından Gürün de  ihtiyaç sahibi 1200 aileye (117 Küçükbaş, 1 Büyükbaş) kurban eti dağıtıldı. Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi veVakfımızın ortaklaşa yürüttüğü programla Gürün Belediyesi mezbahasında kesilen kurbanlıklar, bayramın 3 ve 4. günü hijjenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle ve köy muhtarlarına teslim edildi. Programda konuşan Vakıf Başkanımız Sayın  Selami Koca: ”Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Sayın  Nami Çiftçi: ”Bu hayır organizasyonunu Gürün Kaymakamlığı ve Belediyemiz işbirliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca başta olmak üzere yönetimine çok teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personelime ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle ve köy muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu. Düzenlenen programa Gürün Kaymakamı Sayın Halil Yazıcı, Belediye Başkanı Sayın Nami Çiftçi, Vakıf  Başkanımız Sayın Selami Koca ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Mümtaz Kural, Sayın Rüştü Yurdakul Gürün Temsilcimiz Sayın Ömer Mağden ,mahalle ve köy muhtarları katıldı.