RAMAZAN AYI PAYLAŞMANIN TAM VAKTİ..

RAMAZAN AYI PAYLAŞMANIN TAM VAKTİ

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte harekete geçen Gürün Kültür Vakfı, İhtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak kolileri oluşturmaya başladı.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte harekete geçen Gürün Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak kolileri oluşturulmaya başladı. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun en sıcak hissedildiği Ay Ramazan ayıdır.Gürün Kültür Vakfı, İhtiyaç sahibi Hemşerimizin ve depremzede vatandaşlarımızın sofranıza sizinde katkınız olsun dedi ve bu sene Ramazan erzak kolisi ücreti 500 TL. olarak belirledi. Gıda ve et yardımı yapılması planlanıyor. Birlik olmamız gereken bu günlerde depremzede vatandaşlarımızı ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayalım.
Hemşerilerimizin yardımları ve duyarlılığı bizi çok gururlandırıyor ve onura ediyor, geçtiğimiz bu zor günlerde bize yaptığı bağışlardan dolayı Hemşehrilerimize ve Gürün’lü İş adamlarımıza teşekkür eder onların bu hayırları en iyi ve doğru şekilde yerlerine ulaştırmaya Vakfım ve Yönetim Kurulum adına borç bilirim.
GÜRÜN KÜLTÜR VAKFI Ziraat Bankası Şirinevler Şubesi TR380001000826354410135002 Nolu Hesabımıza yatırıp Vakfımıza bilgi verebilirsiniz. TEL: 05336884989