GÜRÜN’DE 1200 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITILDI.

Vakfımıza yapılan 130 küçükbaş kurban bağışı ihtiyaç sahibi 1200 aileye dağıtıldı. Ayrıca Başkanımız Sn. Selami Koca'nın bağışladığı 1 Tosun Kavurma yapıldı ve yemek olarak yapılan bayramlaşma etkinliğinde ikram edilmiştir. Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi ve Vakfımızın ortaklaşa yürüttüğü programla Kurban Bayramı’nın 2.inci ve 3’üncü günü Gürün’de gerçekleştirilen etkinlikte kesilen kurbanlıklar, hijyenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Vakıf Başkanımız Selami Koca “Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler. Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Sn. Nami Çiftçi:” Bu hayır organizasyonunu Gürün Kaymakamlığı ve Belediyemiz iş birliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Yönetimi’ne teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personelime ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle muhtarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

Düzenlenen programa Gürün Kaymakamı Sn.Halil Yazıcı, Belediye Başkanımız Sn.Nami Çiftçi, AK Parti İstanbul Milletvekili hemşerimiz Osman Boyraz, Em.Emniyet Müdürü Hukukçu hemşehrimiz Sn.Feyzullah Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı hemşerimiz Sn.Mustafa Yılmaz, Vakıf Başkanımız Sn.Selami Koca, Yönetim Kurulu Üyelerimizden ,Sn Zeynep Tatar, Sn Mümtaz Kural , Sn Şöyüp Toptaş, Sn Soner Karapınar, Sn Ali Geçili, Gürün Temsilcimiz Sn.Ömer Mağden ile mahalle muhtarları katıldı.

Sn.SELAMİ KOCA,Sn. ALİ SÖZEN, Sn.Prof.Dr. NURETTİN SÖZEN, Sn.FEYZULLAH ARSLAN, Sn. MUSTAFA YILMAZ, Sn.EROL GÜRÜN, Merhum MEVLÜT GÜRÜN Merhum GÜLİSTAN GÜRÜN, Merhum SADIK ÖZGÜR, Merhum SAADET ÖZGÜR, Sn.SEMA SAFİYE GÜRÜN, Sn.ASLIHAN GÜRÜN, Sn. MEVLÜT ALP GÜRÜN,Sn CEYDA GÜRÜN, Sn. KEMAL ÖZCAN MOĞULKOÇ, Sn. BİNNUR MOĞULKOÇ, Sn. ÖNDER MOĞULKOÇ, Sn. GAMZE ŞİMŞEK, Sn.HAMİT DEMİR Merhum ASEF DEMİR, Merhum HALİL DEMİR,Sn. AYŞE DEMİR, Sn.SARUHAN DEMİR, Sn.ŞEVVAL DEMİR, Sn. EZGİ DEMİR,

Sn. ÖMER YURDAKUL,Sn. GÖKÇE YURDAKUL, Sn. M.RÜŞTÜ YURDAKUL, Sn. DİLEK YURDAKUL AVCI, Sn.CİHAT AVCI, Sn İKBAL ALPARSLAN, Sn. MUHARREM ALPARSLAN, Sn. FİGEN ALPARSLAN, Sn.ADİL TUĞSAL SOLAK, Sn.ÇİĞDEM SOLAK, Sn. SELİN SOLAK, Sn.KEREM SOLAK , Sn. AKİL ATIF SOLAK, Sn.NURCAN SOLAK, Sn. ALİ SOLAK, Sn. ZEYNEP SOLAK, Sn. AHMET ATA, Sn. SERGÜL ATA, Sn.SUAT ULUBAŞ, Sn. NERİMAN ULUBAŞ, Sn.YAVUZ SELİM ULUBAŞ, Sn. ARZU ULUBAŞ, Sn. ALİ GEÇİLİ, Sn. FARUK PINAR, Sn.SEMA GEÇİLİ, Sn.ERSİN ALACADAĞ, , Sn. MEHMET PUNAR, Sn.SALİH ÖKTEN, Sn. MEHMET KEMAL ÖKTEN,Sn. HİKMET YILMAZ, Sn. SEBAHAT ŞİŞMAN, Sn. MÜMTAZ KAYAPINAR, Sn. BAYRAM AKBAYIR, Sn. KEMAL ŞAHİN, Sn. SERKAN ŞAHİN, Sn.ERKAN ŞAHİN, Sn. HAKAN ŞAHİN, Sn. ABDULLAH ŞAHİN, Sn.DORUK KEMAL ŞAHİN, Sn. HULUSİ KARAKUŞ, Sn.SEMANUR KARAKUŞ, Sn. CEMAL CAN KARAKUŞ, Sn.CEYDANUR KARAKUŞ, Sn.NURBANU KARAKUŞ, Sn. RUKİYE KARAKUŞ, Merhum CEMAL KARAKUŞ, Merhum, YETER KARAKUŞ, Merhum LEYLİ KARGI, Merhum ALTIN KARAKUŞ,Sn.MÜMTAZ KURAL, Sn. ARZU KURAL, Sn.ORHAN ÇELİK, Sn. DÜRÜYE ÇELİK, Sn.KADİR ÇELİK, Sn. ERHAN ÇELİK, Sn.FURKAN ÇELİK, Sn. MUSTAFA ERİŞMİŞ, Sn.NASİBE ERİŞMİŞ,Sn. GÖKSEL ERİŞMİŞ, Sn.ÖZLEM ERİŞMİŞ, Sn.GÖKAN ERİŞMİŞ, Sn.CANAN ERİŞMİŞ, Sn.MEHMET ERİŞMİŞ, Sn.YUSUF ERİŞMİŞ, Sn.MELİSA ERİŞMİŞ, Sn.KADİR ERİŞMİŞ, Sn. İBRAHİM ÖZDEMİR, Sn. MUSTAFA ÖZDEMİR,Sn. DOĞUKAN ÇİFÇİ, Sn. BUĞRA GÖKALP, Sn. ŞABAN ŞERİF SARAÇOĞLU, Sn. AYŞE KOLUKISA, Sn. ŞABAN TANJU AKARSU, Sn.HAMİT ARSLAN.Sn.SEYİT GÜLSOY, Sn.ÇİMÇİR BABA TOPTAŞ.

Kurban Bağışında bulunan hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.