HEMŞEHRİLERİMİZİ İŞ YERLERİNDE ZİYARET ETTİK

Vakfımızın her zaman maddi ve manevi  yanında olan İş Adamlarımızın bir kısmını Vakıf Başkanımız Sn.Selami Koca ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn.Zeynep Tatar, Sn.Muharrem Alparslan, Sayın Mümtaz Kural ve Sn.Rüştü Yurdakul ile birlikte;

Sn. Hamit Demir (Demir Grup) , Sn. Hikmet Yıldırım (Bahçeşehir Üniversitesi Genel Sekreteri), Sn. Mustafa Yılmaz (İbb Mahalli İdareler Koordinatör Yard.) Sn. Şefik Akpınar (Akşahin Diş Deposu), Sn.Önder  Moğulkoç, (Koçlar Teknik Hırdavat), Sn. Asil Yurdakul (Yurdakullar Tekstil), Sn.Kemal Şahin (Falkon Tekstil), Sn. Mustafa Şahin (Mızıkçı Kids), Sn. Murat Polat, Sn.Namık Gürer, (Olive Tekstil), Sn. Murat Kanlıkoyak ( Glisa Gecelik- Pijama),Sn .Hüseyin Haya (Wonderfull life),Sn. Cengiz Şahin (Fames Pijama),Sn.Şükrü Tatar (Manolya Gecelik),Sn. İbrahim Koyuncu (Ercan Pijama Gecelik), Sn.Resul Sağır (Yağmur Kumaşcılık),Sn. Oğuz Yurdakul (Yurteks), Sn .Ali Tecir (Özkonteks),Sn.Eyyüp Günay (Mega Etiket), Sn.Adil Tuğsal Solak (Antik Dantel), Sn.Gökan Erişmiş( Unity Tekstil), Sn. İbrahim Özdemir (Akgül Petrol), Sn.Hasan Özdemir(Calvin Tekstil), Sn.Mümtaz Kayapınar, Sn. Sema Gürün (Kale Outler Center), Sn.Mevlüt Alp Gürün (Kale Outlet Center), Sn.Metin Bozdağ’ı  İşyerlerinde ziyaret ederek , şimdiye kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sunmuşlardır.