31. OLAĞAN(SEÇİMLİ) GENEL KURULUMUZU YAPTIK

31.OLAĞAN (SEÇİMLİ) GENEL KURULUMUZU YAPTIK.

Vakfımızın 31.Olağan (seçimli) Genel Kurul toplantısı 9 Ocak 2022 Pazar günü

vakıf merkezimizde aşağıdaki gündem doğrultusunda yapıldı.

1- Açılış ve Saygı duruşu,

2- Başkanlık divanının  seçilmesi ve  divana genel kurul tutanaklarının

imzalama yetkisinin verilmesi,

3- Faaliyet Raporunun okunması,

4- Bilanço ve Gelir / Gider hesaplarının okunması,

5- Denetçiler Raporunun okunması,

6- Faaliyet Raporu, Mali Raporlar  ve Denetim Raporu için görüşler,

7- Yönetim Kurulunun ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibra edilmesi,

8- Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve yedeklerin seçimi

9- Dilek ve Temenniler,

10- Kapanış

Açılış ve saygı duruşundan sonra, Divan Başkanlığı’na Sn.Av.N.Eşref Ertekin, Katip Üyeliklere

Sn. Arif, Top ve Sn. Cengiz Aydemir seçilmişlerdir.

Başkan Sn.İbrahim Kala Faaliyet raporunu okuyarak üyelere faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermiştir.

Bilanço ve Gelir Gider hesaplarını Sn. Murat Taş okuyarak bilgi vermiştir.

Denetçiler Raporunu Sn. Mevlüt Moroğlu okudu. Yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Yeni seçilecek Yönetim Kurulu’na başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi.

Vakfımızın Eski Başkanlarından ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sn. Erol Gürün söz alarak konuşmasında;  Başkan Yardımcıları Sn. Av.Nihat Yılmaz ve Sn. Mete Gülsoy ile birlikte  Yönetim toplantılarına katılarak birlikte fikir alışverişi yapıldığını belirtti. Yönetim Kurulunun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Yönetimin çaışmalarından dolayı teşekkür etti ve Yeni seçilecek Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Yeni Yönetime seçilecek üyeler kendini tanıttı, yapacakları projeler hakkında Sn. Muharrem Alparslan ve Sn. Mümtaz Kural bilgi verdiler  ve tek liste ile seçime geçildi.

Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve yedek üyelerin seçimi yapıldı.

Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Sn. Kaya Moroğlu söz alarak eski yönetime faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti ve Yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Divan Başkanı  Sn.Av.N.Eşref Ertekin toplantıya son vermiştir.

2022- 2024 VAKIF ORGANLARI LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ