GÜRÜN’DE 360 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITILDI.

GÜRÜN’DE  360 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITILDI.

Vakfımıza yapılan kurban bağışları Gürün'de  ihtiyaç sahibi 360 aileye dağıtıldı. Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi ve Vakfımızın  ortaklaşa yürüttüğü programla Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü Gürün’de gerçekleştirilen etkinlikte kesilen kurbanlıklar, bayramın 4. günü hijyenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi. Vakfımız  adına programı organize eden yönetim kurulu Üyemiz Sn.Ali Geçili ve Sn. Suat Ulubaş: ”Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler. Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Sn. Nami Çiftçi:” Bu hayır organizasyonunu Gürün Kaymakamlığı ve Belediyemiz iş birliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Yönetimi’ne teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personelime ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle muhtarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu. Düzenlenen programa Gürün Kaymakamı Sn.Halil Yazıcı, Belediye Başkanımız Sn.Nami Çiftçi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı hemşerimiz Sn.Mustafa Yılmaz,  Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn.Ali Geçili, Sn.Suat Ulubaş ile mahalle muhtarları katıldı.

Sn.EROL GÜRÜN, Sn.Prof.Dr. NURETTİN SÖZEN, Sn. ALİ SÖZEN, Merhum MEVLÜT GÜRÜN Merhum GÜLİSTAN GÜRÜN, Sn.SEMA SAFİYE GÜRÜN, Sn.ASLIHAN GÜRÜN, Sn. MEVLÜT ALP GÜRÜN, Sn.SUAT ULUBAŞ, Sn. NERİMAN ULUBAŞ,  Sn. ÖMER YURDAKUL, Sn.SEVGİ YURDAKUL, Sn. KEMAL ÖZCAN MOĞULKOÇ, Sn. BİNNUR MOĞULKOÇ,                Sn.ADİL TUĞSAL SOLAK, Sn.ÇİĞDEM SOLAK, Sn. SELİN SOLAK, Sn.KEREM SOLAK , Sn. AKİL ATIF SOLAK,        Sn.NURCAN SOLAK, Sn. ALİ SOLAK, Sn. ZEYNEP SOLAK, Sn. AHMET ATA, Sn. SERGÜL ATA, Sn.HAMİT DEMİR ,     Merhum ASEF  DEMİR, Merhum HALİL DEMİR, Sn.SELAMİ KOCA, Sn. MUSTAFA YILMAZ, Sn. SEDA YILMAZ,          Sn.BASRİ GÖKPINAR, Sn. MEHMET PUNAR, Sn.SALİH ÖKTEN, Sn. MEHMET KEMAL ÖKTEN, Sn İKBAL ALPARSLAN,     Sn. MUHARREM ALPARSLAN, Sn. FİGEN ALPARSLAN, Sn.SEMANUR KARAKUŞ, Sn.CEYDA KARAKUŞ,                           Sn. NURBANU KARAKUŞ, Sn. İBRAHİM ÖZDEMİR, Sn. MUSTAFA ÖZDEMİR, Sn. HASAN ÖZDEMİR, Sn. CAFER ÖZDEMİR, Sn. EŞREF ve EMEL ERTEKİN, Sn. ALİ BİRZAT, Sn. ERSİN ALACADAĞ, Sn. MEHMET TEKİN, Sn.MEHMET ÖKSÜZ,           Sn. MURAT KÜRKLÜ, Sn. NECMETTİN DEMİR, Sn. ŞABAN ŞERİF SARAÇOĞLU, Sn. ŞEYHAMİT KARAMAN,                     Sn. VAHİDE (AYDOĞAN) KONYA, Sn. HÜSEYİN TOPAL, Sn.MURAT AYDOĞAR, Sn. ARİF AYDOĞAR, Sn. FATMA GEÇİLİ.

Kurban Bağışında bulunan hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Allah hayırlarını kabul etsin.