Bir Öğrenci de Siz Okutabilirsiniz

Sayın Hemşehrimiz…….

Vakfımız siz değerli hemşehrilerimizin maddi ve manevi katkılarını, yönetim kurulumuz çaba ve çalışması ile birleştirerek vakıf tüzüğümüz doğrultusunda

yerine     getirme   çabası    içerisindedir.  Bu    senede   programımızda   olan aktivitelerimizin gerçekleşmesi için siz değerli hemşehrilerimizin desteğini talep etmekteyiz.

2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılı için de öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Bu dönem de burs bedeli olarakbir öğrenci için 1000 TL. olarak tespit edildi. Burs taahhütlerinizi   26 Eylül 2014 tarihine kadar bize ulaştırabilir faks çekebilir veya telefonla bildirmenizi rica ederiz. Göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

YÖNETİM KURULU:

Başkan            : Osman Yurdakul

Başkan Yard    :   Eyüp Günay

Genel Sekreter :  Ünal Taştekin

Muhasip üye    :  Müfit Daloğlu

Üye                  :  Prof.Dr.İ.Ercan Canbay

Üye                  :  Prof.Dr. Nusret Erdoğan

Üye                  :  Ali Geçili

Üye                  :  İbrahim Kala

Üye                  :  M.Alp.Gürün

Üye                  :  Besim Cebecioğlu

Üye                  :  Şöyüp Toptaş