339 AİLEYE RAMAZAN YARDIMLARI GÜRÜN DE DAĞITILDI

Vakfımızın Gürün’deki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere, hayırsever hemşehrilerimizin destekleri ile Ramazan Kumanyası için bastırılan hediye çeklerini Muhasip Üyemiz Sayın Müfit Daloğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Nami Çiftçi  mahalle muhtarlarına teslim ettiler. Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı Ramazan Ayı’nda 250’er TL değerindeki 289 hediye çeki ve 100’er TL değerinde 50 Adet market hediye kartı  ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 19 mahalle muhtarına verildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Nami Çiftçi:”Bu güzel günlerde muhtaç ailelerimizin unutulmaması, onlara yardım elinin uzatılması kadar güzel ne olabilir. Ramazan Ayı’nda ailelerimize bu yardımın yapılmasını sağlayan Gürün Kültür Vakfımıza, çeklerin muhtarlarımıza ulaşmasını sağlayan Gürün Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Müfit Daloğlu’na, hayırsever vatandaşlarımıza, bu yardımı yapanlara, yapılmasına vesile olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Allah herkesin hayrını kabul etsin.” diye konuştu.

Bağışta bulunan hemşerilerimiz; Sayın Selami Koca, Merhum Yasemin Melek Solak, Sayın Mevlüt Alp Gürün, Sayın Hamit Demir, Sayın Muharrem Alparslan, Sayın Suat Ulubaş, Sayın Sema Safiye Gürün, Sayın Yılmaz Gürün,Sayın Hulusi Karakuş, Sayın Serpil &Uğur Ata, Sayın Şuayip Toptaş, Sayın Emel & Av.Eşref Ertekin, Sayın Aslı Aşçı Kekeç, Sayın Nazire Kılıç, Sayın Recep Güngör, Sayın İbrahim kala, Sayın Ünal Taştekin, Sayın Kaya Moroğlu, Sayın Tuncer Elmacıoğlu, Sayın Seval Elmacıoğlu, Sayın Ender & Hasan Geneci, Sayın Ali Sözen, Sayın Mükerrem Gündoğan, Sayın Şeyh Hamit  Karaman,Sayın Mustafa Kemal Alyaprak, Sayın Hasan Kanlıkoyak, Sayın Tacettin Kekeç, Sayın Av.Nihat Yılmaz, Sayın Zülfiye yavuz Yıldırım, Sayın Dr.Murat Hanözü, Sayın Mustafa Türker Avunduk, Sayın Perihan Çakır, Sayın Ferhat Kırıkçı’ ya teşekkür eder,  Cenabı Allah'tan hayırlarının  kabulünü diler, Sağlıklı günler dileriz.