RAMAZAN YARDIMLARI YERİNE ULAŞTI

YARDIM ÇEKLERİ MAHALLE MUHTARLARINA TESLİM EDİLDİ

Vakfımız  tarafından, Gürün’deki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gönderilen hediye çekleri Gürün Kaymakamı Kadir Algın ve Belediye Başkanımız Nami Çiftçi tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi. Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı Ramazan Ayı’nda 200’er TL değerindeki 195 hediye çekinin ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 19 mahalle muhtarına verildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Nami Çiftçi:”Bu güzel günlerde muhtaç ailelerimizin unutulmaması, onlara yardım elinin uzatılması kadar güzel ne olabilir. Ramazan Ayı’nda ailelerimize bu yardımın yapılmasını sağlayan Gürün Kültür Vakfımıza, hayırsever vatandaşlarımıza, bu yardımı yapanlara, yapılmasına vesile olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Allah herkesin hayrını kabul etsin.” diye konuştu. Bağışta bulunan Hemşehrilerimiz; Sayın Selami Koca, Sayın Mevlüt Alp Gürün, Sayın Hulusi Karakuş, Sayın Suat Ulubaş, Sayın Selim Ulubaş,Sayın Sema Safiye Gürün, Sayın Yılmaz Gürün, Sayın Uğur Ata, Sayın Emel Ertekin, Sayın N.Eşref Ertekin, Sayın Mustafa Kemal Alyaprak, Sayın Şeref Solak,Sayın Canan Şimşek, Sayın Süleyman Şimşek, Sayın Kaya moroğlu, Sayın Ender Geneci, Sayın Hasan Geneci, Sayın Gürol Geneci, Sayın Seval Elmacıoğlu, Sayın Tuncer Elmacıoğlu, Sayın Yasemin Avunduk, Sayın Batuhan Avunduk, Sayın Aslı Aşçı Kekeç, Sayın Murat Hançer, Sayın Hakan İrfan Uzun, Sayın İbrahim Kala, Sayın Ali Geçili, Sayın Ünal Taştekin, Sayın Ş.Hamit Karaman, Sayın Ferhat Kırıkçı, Sayın Mükerrem Gündoğan' a teşekkür eder,  Cenabı Allah'tan hayırlarının  kabulünü diler, Sağlıklı günler dileriz.