Gürün Belediye Başkanı ve Derneklerimizla Vakıfta toplandık.

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen “Sivas Tanıtım Günleri” katılmak üzere İstanbul’a gelen Belediye Başkanımız Nami Çiftçi,  Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Nebahat Yıldırım, Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Av.Zeynep Tatar, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Alparslan, Sivas Platformu Başkan Yardımcısı Besim Cebecioğlu, Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, Sivaslılar Derneği Genel Başkanı Hanifi Toptaş,Klas Arsa Emlak Ofisi Sahibi Mehmet Akbayır , SRT kanalı Temsilcisi Esra Polat ,ve Köy Dernek başkanlarıyla vakfımızda bir araya geldik. Konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Çiftçi, Gürün’ün vakıflarıyla, dernekleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir bütün olduğuna dikkat çekti.