RAMAZAN YARDIMLARI GÜRÜNDE DAĞITILDI

YARDIM ÇEKLERİ MAHALLE MUHTARLARINA TESLİM EDİLDİ

Vakfımıza Ramazan Kumanyası için bağış yapan hemşhrilerimizin, Gürün’deki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gönderilen hediye çekleri Gürün Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  ve Gürün Belediye Başkanı Sayın Nami Çifçi ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın  Ali Geçili tarafından, mahalle muhtarlarına teslim edildi. Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı Ramazan Ayı’nda 200’er TL değerindeki 314 hediye çekinin ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 19 mahalle muhtarına verildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Nami Çiftçi:”Bu güzel günlerde muhtaç ailelerimizin unutulmaması, onlara yardım elinin uzatılması kadar güzel ne olabilir. Ramazan Ayı’nda ailelerimize bu yardımın yapılmasını sağlayan Gürün Kültür Vakfımıza, hayırsever vatandaşlarımıza, bu yardımı yapanlara, yapılmasına vesile olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Allah herkesin hayrını kabul etsin.” diye konuştu.

Kampanyamıza bağışları ie destek olan, SN.SELAMİ KOCA,SN. M.ALP GÜRÜN, SN. HULUSİ KARAKUŞ, SN.OĞUZ YURDAKUL, SN.KEMAL-ERHAN-HAKAN ŞAHİN, SN.GÖKAN ERİŞMİŞ, SN.HACI ÖMER KIZILPINAR,Merhum MEMDUH ORHANOĞLU, SN.MUSTAFA KEMAL ALYAPRAK, SN.UĞUR&SERPİL ATA,SN Av.NİHAT YILMAZ, SN.TÜLİN VAROL,SN.Prof.Dr.NURETTİN SÖZEN, SN.İBRAHİM KALA,SN.RECEP GÜNGÖR,SN.ARİF MOROĞLU, SN.ASLI AŞÇI KEKEÇ, SN.ESRA BİRİCİ, SN. HACI ÖNDER SÖZEN, SN.HAKAN İRFAN UZUN, SN. MÜKERREM GÜNDOĞAN, SN.AV.EŞREF ERTEKİN, SN.SEYİT ÇULHA, SN.TACETTİN KEKEÇ,SN.TÜLAY UZUN, SN.ÜNAL TAŞTEKİN, SN.ZEHNİ ÖZTÜRK, SN.FERHAT KIRIKÇI 'ya  çok teşekkür eder, Cenabı Allah’tan hayırlarının  kabulünü diler,

Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlıklı günler dileriz