GÜRÜN DE 500 AİLEYE RAMAZAN KUMANYASI DAĞITILDI

Ramazan ayı dolayısı ile İstanbul daki hemşehrilerimizin yaptıkları bağışları yerine ulaştırmak için Vakıf Başkanımız Sn. Selami Koca, Başkan Yardımcımız Sn. Kemal Özcan Moğulkoç, Muhasip Üyemiz Sn.Şuayip Toptaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Soner Karapınar ve Gürün Temsilcimiz Sn.Ömer Mağden İhtiyaç sahibi Hemşerilerimizin sofrasına katkı katmak ve destek olmak için, 500 aileye Ramazan kumanyası dağıtım proğramına katıldılar.

Ramazan Paketleri Gürün Kaymakamımız Sn. Abdullah Sarı, Gürün Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Gürün Jandarma Ekipleri ve Gürün Emniyet Müdürlüğü’nün ekipleri tarafından ulaştırılmıştır. Yardım ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Gürün Kaymakamı Sn. Abdullah Sarı’ya Vakfımıza ve Yöneticilerimize gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Bağış yapan hayırsever hemşehrilerimiz: Sn. Selami Koca, Sn. Hulusi Karakuş, Sn.Kemal ve Erkan Şahin, Sn. Gökan Erişmiş, Sn. Kemal Özcan Moğulkoç, Sn.  Mevlüt Alp Gürün, Sn. Mümtaz Kayapınar, Sn. Muharrem Alparslan, Sn. Yılmaz Gürün, Sn. Arife Kurt, Sn. Bayram Akbayır, Sn.Hacı Ömer Kızılpınar, Sn. Osman Yerinde, Sn. Süleyman Kekeç, Sn. Sibel Sögüt, Sn. Arif Top, Sn. Yasemin Avunduk, Sn. Feyzullah Arslan, Sn. Recep Ölçekçi, Sn. Tülay Uzun, Sn. Esra Uzun Birlikçi, Sn. Züleyha Toptaş Ergül, Sn. Mustafa Ergül, Sn. Kaya Moroğlu, Sn.Tuncer Elmacıoğlu, Sn. Ender Geneci, Sn. Hasan Geneci, Sn.Erol Gürün, Sn. Halil İbrahim Yıldırım, Sn. Dr. Ali Temel, Sn. Dr. İsmail Yılmaz, Sn. Beyza Naz Yiğittürk, Sn. Serkan Saruhan Yiğittürk, Sn. Zihni Öztürk, Sn. Hakan İrfan Uzun, Sn. İsmet Tüylü, Sn. Necati Tüylü, Sn. Fatih korkmaz, Sn. Hasan Cahit Şahin, Sn. Şeyh Hamit Akdere, Sn. Şeyhamit Karaman, Sn. Ali Geçili, Sn. Emrah Geçili, Sn. Nihat Yılmaz, Sn. Yıldız Tuncer, Sn. Nilgün Kekeç, Sn. Tacettin Kekeç, Sn. Ferhat Kırıkçı, Sn.Bedriye Kekeç, , Sn. Neslihan Toptaş, Sn. Aslı Aşçı Kekeç, Sn. Sebahat Şişman’a  teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.