GÜRÜN DE KURUM AMİRLERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİK

Vakfımız tarafından Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline, İlçe Jandarma Komutanlığı personeline ve kurum amirleri ile iftar programı gerçekleştirdi.

Programa Kaymakamımız Sn.Abdullah Sarı ve Gürün Belediye Başkanımız Sn.Nami Çiftçi ve Em. Emniyet Genel Müdürü Avukat Sn. Feyzullah Arslan da katıldı.

Programda konuşan Kaymakamımız "Bu güzel iftar programında bizleri buluşturan başta Gürün Kültür Vakfı Başkanı Sn.Selami Koca,Başkan Yardımcısı Sn.Kemal Özcan Moğulkoç,Vakıf Muhasip üye Sn.Şuayip Toptaş Yönetim kurulu üyesi Sn.Soner Karapınar ve Vakfın Gürün Temsilcisi Sn.Ömer Mağden’e, vakıfta bulunup emeklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakamımız Sn.Abdullah Sarı ve Belediye Başkanımız Sn.Nami Çitfçi Vakıf Başkanımız Sn.Selami Koca'ya çalışmalarından dolayı plaket takdim ettiler.